KASTEEL VAN HORST

2019

18.05 — 15.06

Jef Neve +

Teus Nobel + SUPPORT

ZA

18.05

Jef Neve, bekend als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassiek podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft niet echt meer geïntroduceerd te worden.

 

Voor dit Kampvuurconcert doet hij een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. Op het programma, composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

 

www.jefneve.com

Elise Caluwaerts

& Ô-Celli

ZA

25.05

Wereldwijd geapprecieerd! Deze inwoner van Holsbeek is een veelgevraagde soliste, van New York, over St Petersburg tot Shanghai.

 

Sopraan Elise Caluwaerts groeide dankzij haar prachtige stem, veelzijdigheid en innemende persoonlijkheid uit tot een veelgevraagde soliste in binnen- en buitenland. Dit wordt ongetwijfeld een aangrijpend concert.

 

www.elisecaluwaerts.com

Gabriel Rios

SOLO + SUPPORT

   VR        ZA

31.05 + 01.06

Koop tickets

Beluisteren

Oh wat zijn we fier dat we dit jaar Gabriël Rios mogen verwelkomen. Rios op zijn puurst: helemaal alleen op het podium brengt hij een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers en natuurlijk zijn klassiekers.

 

Hij vertelt en laat je kennismaken met zijn geliefde Puerto Rico. Wees alert als je er bij wilt zijn, want de plaatsen zijn, zoals bij elk Kampvuurconcert, beperkt.

 

www.gabrielrios.com

Kommil Foo

IN CONCERT + SUPPORT

ZO

09.06

UITVERKOCHT

Beluisteren

Een piano, een gitaar, een viool en hun 2 karakter-stemmen: meer hebben de broers Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen.

 

Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuw concert te destilleren Zonder circus, intiem. Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen.

 

www.kommilfoo.be

Rick de Leeuw +

Jan Hautekiet + SUPPORT

ZA

15.06

Tijdens dit Kampvuurconcert komt Rick De Leeuw samen met onze buur Jan Hautekiet, eigen muziek, maar ook vertalingen van Tom Waits, Léo Ferré en Lou Reed brengen.

 

Samen staan ze stil bij een rijk muzikaal verleden met hart en ziel gekoppeld aan een gretige honger naar de toekomst. Uiteraard ook aandacht voor zijn nieuw album ‘Zonder Omweg’. Het belooft een even intense als ontspannen avond te worden.

 

www.rickdeleeuw.be

Organisatie

Johan Vansina

johanvansina@telenet.be

 

 

2019 © Kampvuurconcerten