KASTEEL VAN HORST

2019

18.05 — 15.06

MAURO, DAAN & ISOLDE, RAYMOND en NOEMIE SCHELLENS zorgden in 2018 voor 4 fantastische optredens en evenveel magische avonden!

 

 

De ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich een plekje zoekt waar hij of zij zich het best voelt; op een poef, een houten bankje, aan een tafel of in het gras, iedereen op voelafstand van de artiest.

 

De aparte setting met vuurkorven, kaarslicht, de perfecte decoratie, een select publiek en een prachtige reeks artiesten, zijn ook dit jaar opnieuw de voornaamste ingrediënten voor een nieuwe Kampvuurconcerten-reeks.

 

In de schaduw van het Kasteel van Horst, omringd door de natuur,  brengen we opnieuw 5 weekends lang muzikale parels.

 

Zonder lichteffecten, ingewikkelde visuele experimenten of overdonderende geluidsmuren, proberen we muziek in de puurste vorm, akoestisch op piano of gitaar, te brengen.Een voor het publiek onvergetelijke ervaring. Zelden komt de bezoeker zo dichtbij z’n muzikale held en is er de kans om precies te horen hoe goed een artiest nu echt is!

 

Opwarmen kan je aan de vuurkorven. Aan een gezellige buitenbar zijn er frisse dorstlessers en verkwikkende drankjes te verkrijgen.

 

Nestel je in het gras, naast het kampvuur en geniet van intieme optredens!

 

 

LOCATIE

Boomgaard aan het Kasteel van Horst – St Pieters Rode

Horststraat 28, 3220 Holsbeek

 

DATA

Zaterdag 18 mei, zaterdag 25 mei, zaterdag 1 juni, zondag 9 juni en zaterdag 15 juni 2019

 

 

 

Koop tickets  Bekijk artiesten

Organisatie

Johan Vansina

johanvansina@telenet.be

 

 

2019 © Kampvuurconcerten