KASTEEL VAN HORST
2020

18.07 — 15.08

Al twee jaar zorgt Kampvuurconcerten voor fantastische optredens en evenveel magische avonden in de schaduw van het Kasteel van Horst!

 

 

De ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich een plekje zoekt waar hij of zij zich het best voelt; op een poef, een houten bankje, aan een tafel of in het gras, iedereen op voelafstand van de artiest.

 

De aparte setting met vuurkorven, kaarslicht, de perfecte decoratie, een select publiek en een prachtige reeks artiesten, zijn ook dit jaar opnieuw de voornaamste ingrediënten voor een nieuwe Kampvuurconcerten-reeks.

 

In de schaduw van het Kasteel van Horst, omringd door de natuur,  brengen we vier weekends lang muzikale parels.

 

Zonder lichteffecten, ingewikkelde visuele experimenten of overdonderende geluidsmuren, proberen we muziek in de puurste vorm, akoestisch op piano of gitaar, te brengen. Een voor het publiek onvergetelijke ervaring. Zelden komt de bezoeker zo dichtbij z’n muzikale held en is er de kans om precies te horen hoe goed een artiest nu echt is!

 

Opwarmen kan je aan de vuurkorven. Aan een gezellige buitenbar zijn er frisse dorstlessers en verkwikkende drankjes te verkrijgen.

 

Nestel je in het gras, naast het kampvuur en geniet van intieme optredens!

 

 

LOCATIE

Boomgaard aan het Kasteel van Horst – St Pieters Rode

Horststraat 28, 3220 Holsbeek

 

DATA

Zaterdag 23 mei, zaterdag 30 mei, zaterdag 6 juni, vrijdag 12 juni en zaterdagnamiddag 13 juni 2020

 

 

TICKETS KOPEN  ARTIESTEN

Organisatie

Johan Vansina

johanvansina@telenet.be

2020 © Kampvuurconcerten